Fă cunoștință cu un seamăn călător, născut în județul Hunedoara și purtat pe șoselele din întreaga Românie.

drumet cu aparat din masina

Bine ați venit la "Drumeț cu mașină", un blog dedicat călătoriilor prin România.

Suntem încântați să vă invităm să descoperiți frumusețile acestei țări minunate prin intermediul povestilor și fotografiilor realizate de un călător experimentat și pasionat de turism.

Aici veți găsi informații clare și detaliate despre destinațiile dorite, precum și imagini captivante care vor însoți călătoria voastră digitală. Tonul articolelor noastre are un caracter relaxat, cu o notă umoristică, care vă va face să vă simțiți ca și cum ați discuta cu un prieten apropiat.

Împreună, vom explora România prin ochii unui călător ardelean, dornic să împărtășească aventurile sale cu alți amatori de turism și fotografie.

Cine este drumețul?

Pur și simplu un pasionat al muntelui și al drumețiilor, al legendelor sau poveștilor spuse de bătrânii satelor, unele la gura sobei, altele furate în graba timpului, care își propune să aducă spre voi experiențe trăite în locuri frumoase din România. Multe dintre articolele ce vi se adresează sunt grupate în jurul unui obiectiv central, astfel încât, dacă alegeți o zonă să aveți cât mai multe opțiuni. De exemplu: Munții Poiana Ruscă, Geoagiu, Râmeți, Rimetea, Valea Arieșului, Sălciua, Roșia, etc. 

Tot ce apare ca imagine în postări este produs de autor, nimic împrumutat. Tot ce apare ca poveste este trăit, la propriu și figurat, sau temeinic documentat. 

Să aveți o lectură plăcută și să vă bucurați de imagini. 

Verified by MonsterInsights